Meer resultaten voor advocaat gespecialiseerd in familierecht

 
advocaat gespecialiseerd in familierecht
Advocatenkantoor Vander Velpen Antwerpen.
Jos Vander Velpen heeft meer dan 30 jaar deskundige ervaring in de rechtsdomeinen strafrecht en mensenrechten. Hij is gewezen voorzitter van De Liga voor Mensenrechten en kan in strafzaken optreden als advocaat voor het Hof van Cassatie. Het kantoor behartigt ook zaken van familierecht, verkeersrecht en burgerlijk recht.
E-bike
TALO: Uw juridische partner TALO Advocaten.
U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Ons team is in het bijzonder gespecialiseerd in.: Ondernemingsrecht en vennootschapsrecht. Handelsrecht en contracten. Invorderingen, incasso en wanbetalers. Familierecht en huwelijksvermogensrecht. Ondernemingen in moeilijkheden: WCO Wet Continuïteit Ondernemingen en faillissementen.
seo
Franssen Advocaten Immigratierecht and Familierecht.
Werk in loondienst. Rechten van EU-burgers. Specialisten in Familierecht en Immigratierecht. Franssen Advocaten is een kantoor uitsluitend gespecialiseerd op het gebied van immigratierecht en familierecht. Wij verlenen persoonlijke juridische bijstand en voeren procedures waarbij het belang van onze cliënten voorop staat.
advance
Schurman Advocaten Uw advocatenkantoor in Suriname. Voor nationaal en internationaal juridisch advies.
Uw vragen worden zo snel mogelijk beantwoord en uw privacy is bij ons gewaarborgd. Gelijkwaardigheid, Stabiliteit, Continuïteit. Serena Essed, advocaat per 15 december 2017. Sardha Sitaram, advocaat. Schurman Advocaten vertegenwoordigd op de jaarlijkse IPCA vergadering in Miami. Surinaamse Juristen Vereniging kiest nieuw bestuur.
gwo training uk
ADVERLAT.
Tom Dekeersmaeker en Mr. Karin Verbist, beiden advocaat met decennialange ervaring in het personen en familierecht en meer algemeen in het burgerlijk recht. Daarbij vervoegden Mr. Isabelle Jacobs, Mr. Evi Van Rossem en Mr. Silke Lammens het kantoor. Thans vormt Adverlat Advocaten een sterk team van toegewijde en bekwame advocaten, die elk hun eigen vakgebied beheersen. Het team wordt ondersteund door twee ervaren administratieve medewerkers, Martine Lauwers en Nancy Van Vlem. Adverlat Advocaten is gespecialiseerd in het personen en familierecht echtscheidingen, jeugdzaken, adopties, internationale kinderontvoeringen, het burgerlijk aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, verkeersrecht, huurrecht, verbintenissenrecht, aannemingsrecht.
backlinks
De Foer Law Legal aid Advice Counsel Private persons Companies Service providing organisations Antwerp.
De Foer Law law firm. DE FOER LAW in Antwerp is a dynamic law firm, with expertise in several branches of law. Its lawyers aim to give their clients personal and efficient advice to assist them in their legal actions, including transactions and mediation.
downloading
Advocaten Personen en familierecht Rotterdam, De La Fuente Oosterveen Advocaten Rotterdam.
De advocaten van De la Fuente Oosterveen zijn gespecialiseerd in personen en familierecht en bemiddelen geregeld in gecompliceerde echtscheidingen met een internationaal karakter. Dit internationale karakter blijkt doorgaans uit de locatie van de betrokken goederen of uit de nationaliteiten van de procespartijen.
Advocaten Van Aerde Partners Advocatenkantoor Van Aerde en Partners Brugge Juridisch advies en rechtsbijstand Rechtshulp en advies advocaat Financieel juridisch advies Advocatenbureau Van Aerde Partne
Van Damme Yves. Van den Wijngaert Evert. Burgerlijke aansprakelijkheid en schadevorderingen. Familierecht en familiaal vermogensrecht. Maritiem en transportrecht. Contactgegevens en ligging. Rijselstraat 274 B 8200 Brugge. 32 50 38 03 45. Wettelijke info, privacy en voorwaarden Sitemap Login webdesign Vweb.
De Sager Advocaten.
Angie Brandt studeerde af als master in de rechten aan de Universiteit Gent in 2015. Angie is gespecialiseerd in familie en familiaal vermogensrecht. Sinds 2015 is ze ingeschreven aan de balie van Dendermonde en maakt zij deel uit van ons kantoor.

Contacteer ons